Workshop TAAL-OOR - kip van troje - reizend - speeltheater - kinderanimatie - straattheater
WORKSHOP TAAL-OOR
er is een formule voor kleuters, voor 6-8- jarigen, voor 9-12- jarigen en voor 12+
Een workshop waarin wij spelen met taal.

Wij werken rond woord, poëzie en rap. En taal is taal, maar ook een aaneenschakeling van woorden en klanken. Een potpourri van jodelen, binnensmonds of luidkeels zingen, hakkelen of rappen: jawel, in de workshop spelen we letterlijk en figuurlijk met woord en poëzie. Groepsopdrachten en individuele doe-oefeningen doorkruisen elkaar. Tijdens deze speelse sessie, maken deelnemers kennis met voorlezen, zelf gedichten (mopjes, verhalen, liedjes) kiezen en schrijven. Kinderen, tieners en jongeren kunnen hun eigen opvoering brengen.

Om te kunnen zeggen wat je wilt, gebruik je woorden. Laat het ons ook eens proberen met vreemde woorden en codetaal. Of wij verzinnen een eigen taal. We stotteren vreemde klanken, krijsen gekke geluiden en kakelen ritmisch hinnikjes en papegaaigekraai. Kortom: we bijten ons vast in de wondere wereld van letters, woorden en zinnen. Alles kan, alles mag: proeven en proberen is de boodschap: van klankgedichten tot hiphoppoëzie.


Mogelijke speelformules en prijskaartje:

Doelgroep:
Van 3 tot 13 jaar. Zowel scholen, families, socio-culturele-verenigingen als bedrijven kunnen deze workshop boeken.

Speelduur: Vanaf 120 minuten. Er kan ook een hele dag of week gewerkt worden.

Prijskaartje: Per uur/per docent 75 euro. Vanaf het derde uur rekenen wij 65 euro. Is de groep groter dan 15 kuikens, dan rekenen we per extra aanwezige 4 euro per speeluur extra aan. Vervoersonkosten: wij rijden aan 0.48 euro/km vanuit Gent. Btw: 6% op de uitkoopsom en het vervoer. Alle speelmaterialen en spelattributen zijn in de prijs inbegrepen. De groep mag niet groter zijn dan 20 personen.

Vervoersonkosten: wij rijden aan 0.48 euro/km vanuit Gent. Btw: 6% op de uitkoopsom en het vervoer. Alle speelmaterialen en spelattributen zijn in de prijs inbegrepen. De groep mag niet groter zijn dan 20 deelnemers.

Extra:De organisator voorziet een eigen speellokaal. Wij factureren minstens twee haaneengekakelde speeluren.