mevrouwtje mevrouw en butler (of kamermeisje) - kip van troje - reizend - speeltheater - kinderanimatie - straattheater
Mevrouwtje Mevrouw & butler (of kamermeisje)
Proza & poëzie ~ theatervoorstelling ~ vertelsels ~ concert ~ kinderoptreden

Een dame met klasse die uw gasten opnieuw, van speelse tot hilarische wijze, de etiquette bijbrengt. Haar Butler is het ene moment het ideale schoothondje, dan weer een goochelaar en vervolgens ballonplooi-artiest. Mevrouwtje Mevrouw wandelt tussen uw publiek en vertelt, op niveau van het publiek dat zij ontmoet, verhalen, mopjes, anekdotes, gedichten, ... Mevrouwtje Mevrouw grimeert uw gasten volgens de nieuwste make-up kleuren. Parfumstaaltjes worden uitgedeeld. Ook kledingsadvies komt aan bod. Wenst u te weten hoe gesmeerd er uw liefdesleven dit jaar aan toe zal gaan? Vraag gerust Mevrouwtje Mevrouw om uw hand te lezen. Zij is gekleed als een keurige dame en gedraagt zich daar ook naar. Haar butler is de zoveelste butler die ze in dienst heeft, en ook hij gedraagt zich hier naar. Zodra Mevrouwtje Mevrouw weer eens niet kijkt, haalt hij goocheltrucjes te voorschijn, haalt clowneske toeren uit of ... misschien kraakt de butler wel een lekker flesje en laat uw gasten degusteren van een Chateau Grand Cru. Deze act kan zowel als straattheater of als zaalanimatie gebracht worden. Act is aanpasbaar binnen vele thema’s.

Mevrouwtje Mevrouw kunt u qua type vergelijken met Hyacinth Bouquet (Keeping up apperances/Schone schijn). Mevrouwtje Mevrouw is echter een dame met een veel hogere aaibaarheidsfactor en –behoefte. Bovendien ziet zij in waarlijk alles het positieve. Zij overlaadt uw gasten met speelse en soms pikante complimentjes. Het kamermeisje of de butler flirt met (brave en stoere) sexy-knipoogjes. De act zelf behelst korte quizjes, korte proevertjes met het publiek, anekdotes met humor, stylingadvies over kledij, tot make-up over gezond eten en lijnen, aanleren van massagetechnieken, kleine goochelact,....

Mogelijke speelformules en prijskaartje:

170 euro per speeluur (=50’).

Degustatiewijnen en gadgets inbegrepen. Minimumfacturatie twee speeluren.

Vervoer: 0.48 euro/km, vertrek centrum Gent. BTW: 6%. Organisator voorziet: parkeerplaats, nette kleedkamer met spiegel, hapje en drankje.