festivolia - kip van troje - reizend - speeltheater - kinderanimatie - straattheater
Festiviola
Animatie en workshops voor iedereen

Festiviola zet haar tenten graag op uw feest neer. Wij planten een minifestival op uw wijk- en dorpsfeest. Festiviola: feest voor jong en oud, groot en klein. De vrolijke presentator Fiola praat de boel aaneen. Hij lokt en lonkt, begroet en ontroert, vertroetelt en inspireert de bezoekers van de Festiviolastanden. Poppy, Tom Toonladder en Diederdiedirx helpen hem daar heel graag bij. Bezoekers kunnen zelf aan de slag in één, of waarom niet alle, tenten van ons speels Festiviola-landje.

Festiviola Musica.
Hier speelt iedereen zijn muziekziel uit het lijf. Tokkel op djembee, probeer onze blaasinstrumenten uit, gitaar spelen met de tenen: je kan het zo gek niet bedenken. Componeer je eigen muziekstuk of hertune een bestaande beat.

Festiviola Poppy. Hier maakt iedereen zijn eigen handpop, knuffeldier of figurenmarionet. Figuratief of abstract het maakt niet uit. En uiteraard kan iedereen er naar hartenlust mee spelen. Met een groepje poppenmakers werken wij een kort stukje figurentheater of poppenkast uit. Iedereen brengt en geniet dus van zijn eigen minivoorstelling.

Festiviola Commediadente. Hier proeft iedereen van theater. Toneel maken als clown, een stoet vol mimespelers vormen, bewegingstheater proberen of je publiek pakken met speelse teksten. Kom, proef en volg de regisseur.


 Mogelijke speelformules en prijskaartje:

410 euro/speeluur (minimumfacturatie van 2 speeluren), 330 euro/speeluur vanaf het derde speeluur

We komen ca. 90’ voor aanvang aan om op te bouwen. Opruim en afbouw ca 45’.

Podium niet nodig, doch indien aanwezig maken wij er graag gebruik van.
Geluidsinstallatie en microfoon (liefst draadloos) – kan eventueel tegen kleine meerprijs door ons meegebracht worden.