bosmos - kip van troje - reizend - speeltheater - kinderanimatie - straattheater
Bosmos
Een groene productie voor 9-13- jarigen

Kan een appelboom een beetje huilen? Heeft een bloem ook wel eens verdriet? Krijgt een spar tranen op zijn naalden als hij ergens iets verdrietigs ziet? Barst een hert ook uit in snikken, als hij gevallen is op zijn knie. En wanneer twee eekhoorntjes botsen, kan het zijn dat ik dan hun tranen zie?

In een decor van een mini-binnenhuis-bos geniet het publiek van een boomstam poëzie, een spriet cabaret, een mand vol fabel, een bloesem filosoferen met de toeschouwers en een kruidig verhaal. Wij roeren dit door elkaar met wat groene-goed-om-weters en met de inbreng van ons publiek brengen we het geheel op smaak. Bosmos is een interactief geheel, waarvan de delen elkaar in een duizelingwekkend tempo opvolgen en de groene draad behouden blijft.

"Denk, denk eraan. Als jullie straks uit wandelen gaan ’t bos dat zit vol leven .. ook bomen kunnen beven!"

Deze voorstelling is een spin off van ‘Denk er maar lekker op los’, onze groene voorstelling die gecreëerd werd voor de Week van het Bos, Afdeling Bos en Groen van het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

Heeft een boom een verjaardag? En krijgt hij cadeautjes als hij jarig is? Kan een boom dorst hebben? Lust hij chocolademelk? Zou een boom graag kast zijn? Zou een kast graag terug boom zijn? Heeft een boom vrienden? Heeft hij vijanden? ... En alle bomen in het bos, zijn dat allemaal vrienden van elkaar?


Mogelijke speelformules en prijskaartje:

Semi-akoestisch met muzikant ~ kleine voorstelling met livemuziek 1 acteur + 1 muzikant

gezien het poëtische karakter kunnen er bij deze spelvorm per opvoering max. 90 personen dit theatermuziekavontuur bijwonen.

Spel ca 60’ Aankomst: ca 1u30 voor aanvang

410 euro (1), 520 euro (2)*, 820 euro (3), 980 euro (4) zelfde voorstellingen op één dag op zelfde locatie. Vanaf 51 toeschouwers: 4 euro per persoon meerkost.

Versterkt met muzikant ~ 1 acteur + 1 muzikant + 1 technisch medewerker

Tot max. 300 toeschouwers.

Spel ca 60’ à 70’ Aankomst: ca 2u30 voor aanvang

1.290 euro (1) en 1.720 euro (2) zelfde voorstellingen op één dag op zelfde locatie.